Botanica | RAW TAGLIATELLE
313
post-template-default,single,single-post,postid-313,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

RAW TAGLIATELLE

raw_tagliatella_botanica.lv

RAW TAGLIATELLE

Šī ir ātri pagatavojama recepte! Principā šīs ēdiens ir netikai vegāns, bet tas ir arī svaigēšanas. No kā tad tiek taisīta šī slavenā vegānu Tagliatelle? Atbilde: NO KABAČA! Tākā nu jau ir pienākusi gandrīz kabaču sezona un Latvijā tie ir fantastiski garšīgi un lēti, mēs varam pagatavot ar Jums šādu tagliatelli jeb pastu. Ja pastāv tāda iespēja, pēciet kabačus pie tantītēm, tirgū, vai paši paņemiet no omītes vai sava dārza, tikai nepērciet lielveikalos. Vesara ir sezona, kad Jūs varat ēst nu tik veselīgi, ka pietiks uz visu gadu! Sākot no ogām līdz pat sēnēm utt. Tātad. Tas Jums aizņems tikai 5-10 minūtes un tam Jums būs nepieciešams tikai :

  • 1 vidēji liels kabacis  (vienai porcijai)
  • tomātu pesto ( lietot pēc garšas, bet es lieku vienai porcijai aptuveni ēdamkaroti)
  • olīveļļa
  • pipari ( vai kāda cita garšviela, kas jums garšo lietojos pie pastas, es pieparu vietā lieku klāt melno kumīnu, kas skaitās viena no ieteicamākām garšvielām veģetāriešiem.

Pagatavošana: paņemt mizotāju un cieto kabaču miziņu nomizot, tā mums nebūs vajadzīga, tāpēc metiet ārā uzreiz. Kad kabacis ir kails turpināt to mizot tieši tāpat kā Jūs nomizojāt ādiņu, lai veidotos garenas strēmelītes attiecīgi tādas pašas kā Tagliatellei. Lieciet sarīvēto kabaci traukā, kādā Jūs vēlaties izbaudīt šo ēdienu un tad pārklājiet Tagliatelli ar 1 ēd.karotes eļļas un tad arī pēc garšas tomātu pesto un pārējās garšvielas! Samaisiet un baudiet!

Es zinu, ka tev garšos…

#homemadebotanica

K.L.

No Comments

Post A Comment