Botanica | Svaigēdāju Krēms Brulē
333
post-template-default,single,single-post,postid-333,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Svaigēdāju Krēms Brulē

svaigēdāju_krēms_brulē_botanicalv

Svaigēdāju Krēms Brulē

Šī ir mana konkursa recepte, bet es vēlos ar šo deserta recepti padalīties kopā ar Jums, jo tas ir sanācis fantastisks! Neskatoties uz to, ka viena sastāvdaļa ir gotiņa, kas nav man no ikdienas saldumiem, tā tomēr šoreiz lieliski papildināja desertu ar savu karameļu tekstūru. šī recepte ir laika ietilpīga, bet toties viegli pagatavojama un principā to var pieskaitīt jau pie restorāna līmeņa deserta, līdz ar to šāds deserts vienmēr kalpos kā lielisks oriģināls vakara papildinājums vakariņās kopā ar draugiem! Būs ļoti ļoti garšīgi! Lai viss izdodas!

Svaigēdāju krēms brulē duetā ar Skrīveru gotiņu!
Pagatavošana (divas porcijas):
Krēms: 100g iemērktu Indijas riekstu sablenderēt kopā ar 50g mellenēm, mandeļpienu. Pievienot 1 ēdamkaroti kokosa sviesta un 20g žāvētu dzērveņu, un sablenderēt vēlreiz. Pievienot Chia sēklas un ielikt bļodiņās vai burciņās, kurā ir plānojams padot desertu. Ielikt atdzesēt krēmu saldētavā uz 2-3h, ideāli uz nakti.

Mērce: Skrīveru gotiņu(3-5.gab) sildīt katliņā kopā ar 50ml ūdeni, kamēr gotiņa izkūst un kļūst par viendabīgu masu. Karameli pirms padošanas atdzesēt un pasniegt burciņā vai pasniegšanas laikā uzliekt uz deserta.

Krēms brulē: sasaldētā krēma augšējo kārtu apbērt ar organisko palmu cukuru un sakaramelizēt to (ja ir iespējams un ir pieejams konditorejas karsēšanas rīks).

Dekors: sezonālās ogas, Skrīveru gotiņas pārslas un pļavu puķes ( attēlā redzama asinszāle)

Lutiniet sevi un, lai labi garšo visiem!!!

homemadebotanica

K.L.

No Comments

Post A Comment